7. mája 2016

Makeup Revolution | New-trals vs. Neutrals


Značka MakeupRevolution patrí medzi najmladšie firmy, ktoré sa pohybujú na celosvetovom trhu, nakoľko bola založená v Londýne až v roku 2014. Značka Makeup Revolution ponúka vo svojom porfóliu veľmi zaujímavé produkty. Ženy a dievčatá si obľúbili najmä ich kvalitné, ale veľmi lacné rúže na pery, laky na nechty, srdiečkové lícenky či rozjasňovače, ale najviac známe sú pravdepodobne ich legendárne paletky. Veľký záujem vzbudili zvlášť kontúrovacie paletky a paletky očných tieňov.  Preslávené sú paletky ako napríklad Iconic 1, 2, 3, Flawless či Biela čokoláda a mnoho iné ďalšie. Značka Makeup Revolution prichádza neustále s nejakými novinkami a dnes by som Vám chcela niečo povedať tejto zaujímavej novinke, paletke očných tieňov New Trals vs. Neutrals.


1.BALENIE
Tak, začnime teda s balením. Paletka očných tieňov je dodávaná v kartónovej krabičke a profesionálny obal paletky je vyrobený z odolného čierneho plastu s matným povrchom na prednej strane. Veľmi oceňujem to, že obal sa môže iba minimálne zašpiniť a neostávajú na ňom viditeľné otlačky prstov ako napríklad u paletky Flawless, ktorá matný povrch na prednej strane nemá. Ďalšou výhodou je, že sa v paletke ukrýva veľké a kvalitné zrkadlo a obojstranný štetec, ktorý obsahuje bledovaciu časť a časť na nanášanie tieňa. So štetcom sa mi dobre pracuje, často s ním nanášam tiene. Zvyčajne býva u ostatných paletkách priložený penový aplikátor, čiže priložený štetc je veľkým plusom.Všetky očné tiene majú svoje názvy vytlačené na plastovej fólii, ktorá je pribalená vo vnútri paletky.  Myslím si, že by bolo lepšie, keby názvy očných tieňov boli napísané priamo v paletke alebo napríklad aj vzadu na obale. Fólia v paletke je veľmi nepraktická.






2.ODTIENE
Paletka Newtrals vs. Neutrals obsahuje šesťnásť krásnych očných tieňoch, ktoré sú rozdelené do dvoch radov New-trals a Neutral. V paletke sa nachádza niekoľko  matných a perleťových tieňov, ktoré obsahujú trblietky. Perleťové  tiene majú  maslovo hladkú konzistenciu. Matné sú zasa trocha sušie. Paletka Newtrals. vs. Neutrals obsahuje bohatú kombináciu farieb. V paletke sa nachádzajú očné tiene, ktoré majú studený alebo až veľmi teplý podtón , a práve preto je vhodná pre všetky typy pletí. Pomocou odtieňov môžete vytvoriť veľmi prirodzené jemné líčenie, ale takisto aj večerné, ktoré je výraznejšie. Paletka nie je určená iba na jeden typ ročného obdobia, obsahuje odtiene farieb, pomocou ktorých hravo vytvoríte nielen jemné letné ale aj tmavé jesenné burgundy líčenie.




  • Bias – Ľahký svetlý odtieň ako šampanské, vytvára perleťový finish. Je ideálny ako vo vnútornom kútiku, tak aj pod obočím, ktoré jemne prejasní. Ak ho chcete naniesť na celé viečko, je potreba ho jemne navrstviť.
  • Neutral – Svetlo fialový  hodvábne jemný matný tieň
  • Personal – Trblietavý rúžový tieň s nádychom broskýň
  • Vogue – Korálový rúžový tieň, ktorý vytvára saténový efekt
  • Cool – Matný biely odtieň, je vhodný pod obočie alebo ako primer pod očné tiene, viečka pekne zjednotí
  • Style - Trblietavý svetlý rúžový tieň
  • Partial – Trblietavý mauve tieň
  • Mode – trblietavý bronzovo zlatý tieň





  • Trend - Matný ohnivo oranžový tieň
  • New-tral – Sýty rúžový tieň s červeným podtónom, ktorý vytvára jemný satenový finish
  • Tone – Matný burgundy tieň
  • Custom – Matný hlboký popolavý hnedý so studeným podtónom
  • Adapt – Svetlohnedý matný tieň s mauve podtónom
  • Buff – Trblietavý šedo-hnedý  tieň
  • Suit – Hlboký tmavošedý tieň
  • Strong – Matný čierny s burgundy/ medenými trblietkami, vytvára dvojitý chromový efekt







3. APLIKÁCIA A VÝDRŽ
Očné tiene sa na oči nanášajú ľahko, väčšinou na aplikáciu používam štetce, inokedy použijem aj prsty. Všetky tiene majú dobrú pigmentáciu, ale niektoré je potreba navrstviť, aby boli dobre viditeľné.  Matné tiene sú jemno namleté, takže jemne prášia, ale to nepovažujem za negatívum,  je to pravdepodobné, keďže všetky matné tiene majú tendenciu prášiť. Oči vždy líčim aké prvé, pretože trblietavé tiene obsahujú veľmi veľa trblietok  a pri nanášaní zo štetca opadávajú pod oči. Očné tiene sa ľahko kombinujú, dobre sa rozmazávajú a pomocou jednej paletky môžete vytvoriť rôzne zaujímavé líčenia. Je veľmi praktické mať aj farebné tiene spolu s neutrálnymi  v jednej paletke. Čo sa týka výdrže, na mojich očiach bez bázy pod očné tiene vydržia najmenej 5 hodín, potom sa začnú jemne zlievať do záhybu. S bázou vydržia omnoho dlhšie. Celkovo som paletkou ohromená a veľmi sa teším, že v mojej kozmetickej zbierke sa nachádzajú očné tiene, ktoré majú výbornú pigmentáciu, môžu sa ľahko kombinovať a hlavne dobre na očiach držia.
Vyskúšali ste aj vy nejaké produkty od Makeup Revolution? Zaujala Vás táto paletka? Chceli by ste s ňou vidieť nejaké líčenia? 

Budem veľmi rada, ak mi zanecháte nejaký komentár, stanete sa odberateľmi blogu prostredníctvom GFC (vpravo).
Môžete ma sledovať na mojej stránke na Facebooku (tu) alebo Instagrame (tu).


Ďakujem a prajem vám krásny zvyšok dňa! :)
Majte sa krásne! 


7 komentárov:

  1. Znacku MUR mam rada, paletka vypada moc hezky, nejsem si jista, ze bych takove barvy vyuzila, ale pigmentace je moc hezka a ocenuji ten prilozeny stetecek, co ja mam paletky od MUR, tak vzdy s penovym aplikatorem :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka je nádherná, mám ji také a miluji ji :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tahle paletka vypadá skvěle, moc se mi líbí kombinace barev :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak táto paleta vyzerá naozaj úžasné. Veľmi sa mi páčia tie trblietavé farby úžas :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletka vypadá vážně skvěla. Já od Makeup revolution mám taky jednu paletku a jsem s ní super spokojená.
    http://irresistiblesteffani.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jé paletka vypadá krásně, skvělá kombinace barev, kterou já osobně nosím nejraději.. Značku Makeup Revolution mám moc ráda, co se týče paletek! :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)